Απογείωσε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου

Χωρίς κώδικα. Χωρίς κόπο.
Αυξήστε τις πωλήσεις σας, προσελκύστε επισκέπτες, συλλέξτε δυνητικούς πελάτες και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με έτοιμες προς χρήση λύσεις περιεχομένου και επικοινωνίας και αναπτύξτε την επιχείρησή σας πιο γρήγορα!

Επιλέξτε
εφαρμογή

Επιλέξτε μία από τις 20+ εφαρμογές για τον ιστότοπο σας και αυξήστε την παραμονή των επισκεπτών, ενισχύστε τις μετατροπές επισκέπτη/πελάτη, δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες, παρέχετε υποστήριξη πελατών μέσω chat και αυξήστε τους follwers των κοινωνικών σας δικτύων.

Εύκολη
Ενσωμάτωση

Αφού επιλέξετε την εφαρμογή που χρειάζεστε και μας δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, σας αποστέλλουμε των κώδικα ενσωμάτωσης για να το προσθέσετε σε οποιαδήποτε σελίδα ή πλατφόρμα επιθυμείτε (ή το κάνουμε εμείς για εσάς!) .

Δείτε τα
στατιστικά

Πριν το τέλος του μήνα, σας αποστέλλουμε μια αναφορά με τα στατιστικά στοιχεία της εφαρμογής και όλες τις σημαντικές μετρήσεις που πρόσφερε στη σελίδα σας.

Εύκολη και γρήγορη διαχείριση του περιεχομένου και της επικοινωνίας

Εξοικονομείστε χρόνο και πόρους, αφήνοντας μας να απλοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο προσθέτετε περιεχόμενο στη σελίδα σας και επικοινωνείτε με τους πελάτες σας.

Περιεχόμενο Social Media

Θέλεις να έχεις ότι ανεβάζεις στους Social Media λογαριασμούς σου αυτόματα και στην ιστοσελίδα σου; Είτε χρησιμοποιείς Instagram, Facebook, Twitter, Youtube ή TikTok μπορείς να το κάνεις χωρίς να χρειαστεί να κάνεις διπλά ανεβάσματα ή να καταναλώνεις χώρο από το server σου. Με τις Social Media εφαρμογές για ενσωμάτωση περιεχομένου αυτό γίνεται πιο εύκολο από ποτέ.

Όλες οι κριτικές τώρα στην ιστοσελίδα σου

Έχετε καλές κριτικές για την επιχείρηση σας σε άλλες πλατφόρμες και θέλετε να τις εντάξετε και στην ιστοσελίδα σας; Είτε αυτές είναι στο Google myBussiness, το Booking, το Trip Advisor, το Air BnB, το Etsy, το Google Play Store ή το Apple App Store, τώρα μπορείτε να τις έχετε και στην ιστοσελίδα σας αυτόματα, αμέσως μόλις γίνονται.

Επικοινώνησε με όλους τους επισκέπτες σου

Μπαίνουν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σου και θέλεις να έχουν πιο άμεση επικοινωνία μαζί σας; Τώρα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μιλήσετε άμεσα μαζί τους μέσω Facebook chat, Viber, ή  WhatsApp μέσα από την ιστοσελίδα σας με ένα μόνο κουμπί.
HTML
IFRAME
JOOMLA
WORDPRESS
DRUPAL
MAGENTO
ELEMENTOR
GOOGLE SITES
MAIL CHIMP
WOO
PRESTA
SHOPIFY
WIX
WEBFLOW
SQUARESPACE

Ρωτήστε μας πως μπορείτε κι εσείς να απογειώσετε την Ιστοσελίδα σας και να φτάσετε το περιεχόμενο της σε άλλο επίπεδο

< Πως μπορούμε να βοηθήσουμε; />

Πείτε μας για ποίες εφαρμογές ενδιαφέρεστε

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία